Gelato ijs

0,00 per stuk

Gelato ijs op Italiaanse wijze

4 couverts
45 minuten
Ingrediënten
  • 250 ml melk 
  • 312 ml room
  • 65 gr suiker 
  • 11 gr glucose

Bereidingswijze

  1. Doe de room samen met de suiker en glucose in een pan en kook deze tot aan het kookpunt. 
  2. Voeg de melk aan het mengsel toe en laat de compositie afkoelen tot kamer temperatur.
  3. Draai het ijs

Variatie

In de eerste fase van dit proces kan je al je smaakstoffen toevoegen denk aan: 

Dit is de manier hoe de italianen ijs draaien. IJs is hierbij lichter in de mond, minder room en geen eieren. Het is een goedkopere variant en een licht verteerbaar ijsje. 

Bestel ingrediënten
  1. Van Gilse Automaat Suiker 1Kg
    Van Gilse Automaat Suiker 1Kg
    Van Gilse
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Doos 10 Pak
    2000230
  2. Brand New Cake Glucosestroop
    Brand New Cake Glucosestroop
    Brand New Cake
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Emmer 1 Kilo
    2150655
  3. Campina Verse Slagroom 40% Vet Zonder Suiker
    Campina Verse Slagroom 40% Vet Zonder Suiker
    Campina
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pak 1 Liter
    4301230
  4. Campina Verse Volle Melk
    Campina Verse Volle Melk
    Campina
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pak 1 Liter
    4303252
Ik heb eenvraag