Gianni Gagliardo Roero Arneis

Gianni Gagliardo Roero Arneis

18,16 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Gianni Gagliardo Roero Arneis
Merk
Wijnhuis
Gianni Gagliardo
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891607
Italië - Piemonte
Arneis
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Fruitig
Elegant
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Poderi Gianni Gagliardo is geworteld in de geschiedenis van een traditionele boerenfamilie die altijd wijngaarden heeft verbouwd in Piemonte. Het was Paolo Colla die zijn droom verwezenlijkte om Barolo te produceren door een kleine boerderij met wijngaard te kopen en wijn te gaan maken met de zorg en aandacht die alleen de passie en het respect voor het gebied kan geven. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid en hebben ze dertig hectare aan wijngaarden. Deze liggen verdeeld tussen Langhe en Roero en bevatten enkele van de beste Cru's. De Arneis van Gianni Gagliardo heeft aroma's van peer, perzik, bloesem, serledrij en verse salie. Allemaal typische kenmerken van de Arneis-druif. Drink deze fantastische wijn bij bijvoorbeeld sushi.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag