Grey Goose Vodka Vx

Grey Goose Vodka Vx

92,53 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Grey Goose Vodka Vx
Merk
Wijnhuis
Grey Goose
Verkoopeenheid
Fles 100 Centiliter
Productnummer
0550419
Frankrijk
Alcoholpercentage: 40,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Grey Goose VX vodka, staat ook wel voor "Vodka exceptionnelle". Dit komt doordat deze fles 95% pure vodka bevat met 5% cognac erin die uitsluitend geproduceerd wordt van druiven uit de Grande Champagne Cognac regio. Volgens Grey Goose is dit dé beste vodka ter wereld. Een echte aanrader ook als je niet per definitie van pure vodka houdt. Deze vodka bevat kostbare cognac waardoor het een unieke smaaktoevoeging krijgt van pruim, abrikoos en wilde honig. Hierdoor wordt de Grey Goose fruitiger en milder van smaak. De beste manier om de Grey Goose VX te drinken is puur met gecrunched ijs uit een ballonvormig cognacglas waarin de aroma's mooi blijven hangen.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag