Hierbas De Las Dunas The Original

Hierbas De Las Dunas The Original

28,74 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Hierbas De Las Dunas The Original
Merk
Wijnhuis
Hierbas De Las Dunas
Verkoopeenheid
Fles 50 Centiliter
Productnummer
0490186
Alcoholpercentage: 28,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Hierbas de Las Dunas 50cl is een Nederlandse likeur die samengesteld wordt op basis van maar liefst achttien soorten kruiden, bloemen en planten die alle afkomstig zijn uit de omgeving rondom de Noordzee. Er worden enkel verse ingredienten gebruikt in het productieproces dat onder leiding staat van Syrco Bakker, die tevens Chef de Cuisine van bsterrenrestaurant Pure C** in Cadzand is. Ambachtelijk vervaardigd en bijzonder van smaak met Hierbas de Las Dunas geniet je van een authentiek product waarin je pure smaken tegenkomt die zowel zoet als ziltig zijn. Heerlijk om als aperitief te schenken, na een maaltijd of als onderdeel van een cocktail.
Ingrediënten

Ingrediënten: water, alcohol, suiker en kruiden.

NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag