Honig Allesbinder

Honig Allesbinder

1,67 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Honig Allesbinder
Merk
Wijnhuis
Honig
Verkoopeenheid
Pak 200 Gram
Productnummer
2305482
Alcoholpercentage: 0,0%
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Aan tafel!!! Honig Allesbinder is ideaal om saus, soep, of stoofschotels mee te binden. Hij is neutral van smaak en kleur en direct strooibaar! Honig is sinds 1867 niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Met Honig maak je in een handomdraai de dagelijkse maaltijden verrassend. Ons streven? Dat we aan alle momenten van samen eten kunnen bijdragen! Kijk voor meer informatie op: https://www.watetenwevandaag.nl/ Honig Allesbinder is ideaal om saus, soep, of stoofschotels mee te binden. Hij is neutral van smaak en kleur en direct strooibaar! Honig is sinds 1867 niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Met Honig maak je in een handomdraai de dagelijkse maaltijden verrassend. Ons streven? Dat we aan alle momenten van samen eten kunnen bijdragen! Honig Allesbinder is ideaal om saus, soep, of stoofschotels mee te binden. Hij is neutraal van smaak en kleur en direct strooibaar! Kijk voor meer informatie op: https://www.watetenwevandaag.nl/ Honig Allesbinder is ideaal om jus, soep, of stoofschotels mee te binden. De Honig Allesbinder kan direct in het kokend water gestrooid worden en daarmee erg makkelijk in gebruik. Met de Honig Allesbinder maakt u eenvoudig een mooie, gladde basissaus. Kijk voor meer informatie op: https://www.watetenwevandaag.nl/
Ingrediënten

Ingrediënten: Maltodextrine, gemodificeerd zetmeel, kokosolie, glucosestroop, MELKEIWIT, antioxidant (E451), voedingszuur (citroenzuur) Kan sporen bevatten van soja, kippenei, hazelnoot en amandel.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1673 kJ
Vetten5,5 g
waarvan verzadigde vetzuren5,1 g
Koolhydraten86 g
waarvan suikers4,8 g
Eiwitten0 g
Zout0,13 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag