Honig Mie Nestjes

Honig Mie Nestjes

2,66 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Honig Mie Nestjes
Merk
Wijnhuis
Honig
Verkoopeenheid
Pak 500 Gram
Productnummer
2334142
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
De favoriet van Nederland Koken 9-10 min. 6-7 pers. Honig Mie Nestjes zijn in 1950 geintroduceerd en sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse Keuken. Deze portie voor 6 personen staat binnen 10 minuten klaar! Variatietip: Voeg aan tafel een scheutje ketjap of chilisaus toe! Honig is sinds 1867 niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Met Honig maak je in een handomdraai de dagelijkse maaltijden verrassend. Ons streven? Dat we aan alle momenten van samen eten kunnen bijdragen! Kijk voor meer informatie op: www.watetenwevandaag.nl Bami speciaal Voor 4 personen. Zelf toevoegen: 300 g Honig Mie Nestjes, 1 pakje Honig basis voor Bami Speciaal, olijfolie, 400 g kipfiletblokjes, 450 g nasi-/bamigroenten, 1 rode paprika (in blokjes), 150 ml water. 1. Kook de Mie Nestjes volgens de algemene bereidingswijze. 2. Verhit de olie in een pan en bak hierin de kip bruin en gaar. Voeg de gesneden groenten toe en bak deze even mee. 3. Voeg het water en de basis voor Bami Speciaal toe en verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. 4. Voeg de Mie toe en roerbak het gerecht in ca. 1 minuut op hoog vuur droog. Deze verpakking bevat ca. 6 porties. Honig Mie Nestjes zijn in 1950 geintroduceerd en sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse Keuken. Deze portie voor 6 personen staat binnen 10 minuten klaar! Variatietip: Voeg aan tafel een scheutje ketjap of chilisaus toe! Honig is sinds 1867 niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Met Honig maak je in een handomdraai de dagelijkse maaltijden verrassend. Ons streven? Dat we aan alle momenten van samen eten kunnen bijdragen! Honig Mie Nestjes zijn in 1950 geïntroduceerd en sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse Keuken. Deze portie voor 6 personen staat binnen 10 minuten klaar! Variatietip: Voeg aan tafel een scheutje ketjap of chilisaus toe! Kijk voor meer informatie op: https://www.watetenwevandaag.nl/ Honig Mie Nestjes zijn in 195 geintroduceerd en sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse Keuken. De perfecte basis voor jouw favoriete Oosterse gerechten. Voeg zelf alleen verse groente en een lekkere saus toe voor een heerlijk miegerecht! Kijk voor meer informatie op: https://www.watetenwevandaag.nl/
Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEMEEL, TARWEGRIESMEEL Kan sporen bevatten van kippenei en soja.

Allergenen
  • Gluten
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1495 kJ
Vetten1,5 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten72 g
waarvan suikers3,5 g
Eiwitten11 g
Zout0,03 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag