Honig Mix Voor Macaroni/Spaghetti

Honig Mix Voor Macaroni/Spaghetti

1,52 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Honig Mix Voor Macaroni/Spaghetti
Merk
Wijnhuis
Honig
Verkoopeenheid
Doos 41 Gram
Productnummer
2330637
Alcoholpercentage: 0,0%
Selderij
Productomschrijving Wijnomschrijving
Met de Honig Mix voor Macaroni en Spaghetti als veelzijdige basis maak je makkelijk en snel een heerlijke pastasaus voor 3 a 4 personen. In slechts 20 minuten zet je een snelle, lekkere en vullende maaltijd op tafel voor het hele gezin. Voeg zelf verse ingrediënten naar wens toe in combinatie met deze maaltijdmix en creëer zo eenvoudig jouw favoriete Italiaanse klassiekers. Vol met natuurlijke ingrediënten en vol van smaak. Wat eten we vandaag? Honig pasta! Iedereen verdient het om dagelijks van een warme maaltijd te genieten. Daarom helpt Honig al meer dan 150 jaar om samen aan tafel te gaan voor een smaakvolle, warme maaltijd! Met de Honig Mix voor Macaroni en Spaghetti als veelzijdige basis maak je makkelijk en snel een heerlijke pastasaus voor 3 a 4 personen. In slechts 20 minuten zet je een snelle, lekkere en vullende maaltijd op tafel voor het hele gezin. Voeg zelf verse ingrediënten naar wens toe in combinatie met deze maaltijdmix en creëer zo eenvoudig jouw favoriete Italiaanse klassiekers. Vol met natuurlijke ingrediënten en vol van smaak. Wat eten we vandaag? Honig pasta! Iedereen verdient het om dagelijks van een warme maaltijd te genieten. Daarom helpt Honig al meer dan 150 jaar om samen aan tafel te gaan voor een smaakvolle, warme maaltijd!
Ingrediënten

Ingrediënten: Groenten (tomaat 28%, ui, prei, paprika, wortel, KNOLSELDERIJ), zout, suiker, zetmeel, gedroogde glucosestroop, specerijen (paprikapoeder, koriander, peper, kurkuma, komijnzaad, fenegriek, chilipoeder, kardemom), gistextract, mineraalzout (kaliumchloride), kruiden (knoflook, peterselie, laurier, tijm), kleurstof (paprika-extract), voedingszuur (citroenzuur), raapzaadolie

Allergenen
  • Selderij
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1179 kJ
Vetten2,9 g
waarvan verzadigde vetzuren0,6 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers29 g
Eiwitten8,7 g
Zout16,7 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag