Jean Claude Mas Rose Igp

Jean Claude Mas Rose Igp

5,45 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Jean Claude Mas Rose Igp
Merk
Wijnhuis
Jean Claude Mas
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840117
Frankrijk - Pays dÓc
Cinsault Grenache Noir Syrah
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Diervriendelijk
Boervriendelijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Domaines Paul Mas is het belangrijkste wijnlandgoed van Zuid Frankrijk. Vanaf 1892 is de Mas Familie actief met wijnverbouw, vanaf 2000 heeft Jean Claude Mas het stokje van zijn vader overgenomen en is hij eigenaar geworden van Domaines Paul Mas. Hij beschikt over circa 86 hectare grond waarop zeer diverse druivensoorten worden verbouwd. Daarnaast werkt hij samen met andere wijnboeren uit de regio. Dit houdt in dat de beste druivensoorten uit de regio worden verzameld om de meest sublieme wijnen van de Languedoc op de markt te brengen. Dit fantastisch wijnbedrijf uit de Languedoc maakt verrassende wijnen met respect voor het milieu en het houdt daarbij oude tradities in stand. Deze roze heeft een prachtige kersenkleur. Het is een rose met een complexe neus met kersen, toffee en bloemige aroma's die zich ontwikkelen naar zacht gekonfijt fruit. In de mond is deze wijn rijk en zacht, met een goede balans. Met een fruitkarakter en een goede lengte.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag