Jean Lefort Gevrey Chambertin

Jean Lefort Gevrey Chambertin

41,84 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Jean Lefort Gevrey Chambertin
Merk
Wijnhuis
Jean Lefort
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891342
Frankrijk - Bourgogne
Pinot Noir
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Krachtig
Elegant
Levendig
Vol
Productomschrijving Wijnomschrijving
Gevrey-Chambertin is een prestigieuze appellation in de Bourgogne-regio van Frankrijk en staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende rode wijnen. Gevrey-Chambertin ligt in het hart van de Côte de Nuits, een subregio van de beroemde Côte d'Or, die wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande wijngebieden ter wereld. In Gevrey-Chambertin worden alleen maar pinot noir-wijnen gemaakt die zich kenmerken door hun stevigheid. Ook in de Jean Lefort Gevrey-Chambertin proef je krachtige zwarte en rode bessen, kersen en zelfs drop. Door de stevigheid kan je deze wijn perfect combineren met een stoofpot. Het liefst een lokale Boeuf Bourguignon of coq au vin. Maar ook in combinatie met een Bourgondische kaas als Époisses blijft deze Gevrey-Chambertin fantastisch overeind!
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag