Jozo Keukenzout

Jozo Keukenzout

0,73 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Jozo Keukenzout
Merk
Wijnhuis
Jozo
Verkoopeenheid
Pak 1 Kilo
Productnummer
2005040
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
JOZO jodium zout is een van de meest zuivere zoutsoorten ter wereld. JOZO Jodium Zout Fijn 1 kg JOZO fijnzout met jodium. Een van de meest zuivere zoutsoorten ter wereld. Bestaat uit kleine korrels, die gemakkelijk oplossen en de smaken van de afzonderlijke ingrediënten met elkaar verbinden. JOZO fijnzout is ideaal voor het bereiden van de dagelijkse maaltijd, van aardappelen tot gebraden vlees, vis of eieren en voor sauzen, stoofschotels en beslag Bevat jodium. Jodium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en een normale cognitieve functie. Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden aanbevolen. Gebruik (zout) met mate.
Ingrediënten

Ingrediënten: Zout, kaliumjodide / kaliumjodaat, antiklontermiddel (E535)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten0 g
Zout99,9 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag