Kleine Rust 2018 Wit Zuid-Afrika

Kleine Rust 2018 Wit Zuid-Afrika

4,29 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Kleine Rust 2018 Wit Zuid-Afrika
Merk
Wijnhuis
Kleine Rust
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0884272
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Chenin Blanc Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Stellenrust Estate is opgestart in 1928 in het vermaarde Zuid-Afrikaanse wijngebied Stellenbosch. De druiven die voor deze wijn worden gebruikt, zijn geoogst van 5 - 20 jaar oude wijnstokken die hoog in de Bottelary Hills zijn aangeplant. De grondsoorten variëren van rode klei tot zandige bodems. Druiven zijn geoogst aan zand geplante wijngaarden, deze rijpen wat sneller als gevolg van hogere temperaturen in de wijngaarden - daarom wordt sauvignon blanc van koelere wijngaarden vermengd met de chenin blanc om wat frisse zuren in de wijnen te krijgen. Heldere bleekgele kleur. Geur van guava, witte perzik en peren. In de smaak weelderig rijp tropisch fruit met een vleugje kruiden, een aanhoudende en een pittige zuurgraad
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag