Kopke 2004 Colheita Port

Kopke 2004 Colheita Port

30,44 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Kopke 2004 Colheita Port
Merk
Wijnhuis
Kopke
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0910077
Portugal - Douro
Tinta Roriz Touriga Franca Touriga Nacional
Alcoholpercentage: 20,0%
Fruitig
Levendig
Rijk
Kruidig
Productomschrijving Wijnomschrijving
Heerlijk glas Tawny port, deze Kopke Colheita 2004. Deze port heeft ruim 12 jaar op eiken vaten gerijpt en is nu heerlijk op dronk. Na opening tevens maanden houdbaar met de kurk er gewoon op. De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag