Kopke Fine Tawny Port

Kopke Fine Tawny Port

8,29 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Kopke Fine Tawny Port
Merk
Wijnhuis
Kopke
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0910530
Portugal - Douro
Alcoholpercentage: 19,5%
Fruitig
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Het Kopke porthuis is in 1638 door Cristiano Köpke opgericht en exporteert wijn en port over de gehele wereld. De Kopke Portkelders bevinden zich in de Entreposto de Gaia waar de meeste kelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. Hier ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten door de jaren heen langzaam en in stilte te rijpen. De Kopke Fine Tawny Port is een rijpe mildzoete port. Hij heeft een levendige bruinoranje kleur die typisch is voor de Tawny Port's. De Fine collectie van Kopke wordt altijd gemaakt van portwijn die drie tot vijf jaar rijpt op houten vaten. Het is een fruitige port met vanilletonen van de houtlagering. Je kunt hem prima bewaren, met de jaren wordt hij soepeler en complexer. Erg lekker na de maaltijd met een lekker stuk kaas.
Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag