La Rouviere Sparkling White

La Rouviere Sparkling White

7,26 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
La Rouviere Sparkling White
Merk
Wijnhuis
La Rouviere
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890039
Frankrijk - Provence
Colombard Semillon
Alcoholpercentage: 11,0%
Fris
Fruitig
Elegant
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Domaine Le Grand Rouvière, gelegen in het plaatsje Roquefort La Bédoule, dankt zijn naam aan de vierhonderd jaar oude ' Ruves' - eiken. Het domaine heeft 20.000 wijnstokken, verdeeld over 50 hectare aan wijngaarden. De familie Leydier, die al vijf generaties lang oogst, heeft de ontwikkeling van een kwaliteitswijn mogelijk gemaakt, die verschillende medailles heeft gewonnen. De unieke kwaliteit van Domaine De La Rouviere Sparkling Rose is mede te danken aan de bijzondere terroir van de wijngaarden, die gekenmerkt wordt door de steenachtige grond, badend in de zon en overspoeld door de mistral. Deze elementen zorgen ervoor dat de grond overdag warmte opslaat en 's nachts weer afgeeft, wat leidt tot minimale temperatuurverschillen en de optimale rijping van de druiven. De Sparkling White Brut van La Rouviere is rond en zacht met tonen van grapefruit en perzik. De wijn is intens en fris met een lange afdronk.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag