Lavazza Espresso Bonen Quality Oro

Lavazza Espresso Bonen Quality Oro

23,01 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Lavazza Espresso Bonen Quality Oro
Merk
Wijnhuis
Lavazza
Verkoopeenheid
Zak 1000 Gram
Productnummer
2010007
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Levert een volle, aromatische espresso met subtiele florale hint. Een unieke Lavazza blend sinds 1956: gemaakt van de beste Arabica koffiebonen. Dit zorgt voor een onmiskenbare Midden-Amerikaanse smaak met fruitige tonen met zoete aroma’s. Voor de fijnproever. Smaaksterkte/intensiteit op schaal 1-10: 5 Aroma: Fruit & bloemen Geschikt voor volautomaat (bonen) of pistonmachine na maling van de bonen. Bewaren: na openen lucht- en licht dicht bewaren op een koele plaats. Voor meer informatie over dit product, neem contact op met Pietercil Foodservice.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag