Le Caprice 2018 Sauvignon Blanc Vins De France

Le Caprice 2018 Sauvignon Blanc Vins De France

3,74 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Le Caprice 2018 Sauvignon Blanc Vins De France
Merk
Wijnhuis
Le Caprice
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0841389
Frankrijk - Sud-Ouest
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 11,5%
Fris
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een droge witte wijn met een authentiek karakter. De unieke combinatie van klimaat en grondsoort zorgen voor gebiedtypische aroma's en een natuurlijke, evenwichtige frisheid in smaak. Deze sauvignon is een mooi voorbeeld van een wijn uit een traditionele wijnstreek, die naar onze mening de concurrentie aankan met de snel populair geworden witte wijnen uit Chili of Zuid-Afrika. Wellicht minder expressief en frisdroger dan de Nieuwe Wereldvarianten. Maar dankzij de klassieke wijnbereiding en beperking van het wijngaardrendement is dit een wijn met concentratie en verfijning. Pittige frisdroge witte wijn met een fruitig aroma van groene appel en aalbesjes. De smaak is sappig en fris. Heerlijk bij vele koude en warme visgerechten en zomerse salades.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag