Les Incontournables Muscat De Rivesaltes

Les Incontournables Muscat De Rivesaltes

12,75 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Les Incontournables Muscat De Rivesaltes
Merk
Wijnhuis
Les Incontournables
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840521
Frankrijk - Roussillon
Muscat à Petits Grains Muscat d’Alexandrie
Alcoholpercentage: 15,0%
Fruitig
Levendig
Vol
Zoet
Rijk
Duurzaam
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een Vin Doux Naturel wijn uit de Roussillon streek, zuid Frankrijk. Deze prachtige wijn wordt gemaakt van Muscat d'Alexandrie en Muscat petit grain. De druiven komen van een steile zuidhelling, met zwarte schistes. De wijngaard wordt op biologische wijze bewerkt. De druiven worden op het juiste moment geplukt, om het fruitkarakter, dat doet denken aan verst geplukte druiven, te bewaren. Er vindt een korte inweking op de schillen plaats, waarna de wijn wordt geperst en de gisting kan beginnen. Kort na de start van de vergisting wordt er wijnalcohol toegevoegd aan de basiswijn. Hierdoor stopt de gisting en blijft de wijn hoog in restsuiker. Hij wordt begin december op fles gebracht, om fruit en frisheid optimaal te bewaren. Het is een heerlijke zoete wijn, die stuift van de geur van bloemen en verse druiven. Heerlijk als aperitief, met roquefort of vanilledesserts.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag