Les Incontournables Rivesaltes Ambre 1990

Les Incontournables Rivesaltes Ambre 1990

32,92 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Les Incontournables Rivesaltes Ambre 1990
Merk
Wijnhuis
Les Incontournables
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840547
Frankrijk - Roussillon
Gernache Blanc
Alcoholpercentage: 15,0%
Krachtig
Zoet
Intens
Rijk
Uitdagend
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een zeldzaam dessertwijn uit het oogstjaar 1990 van de witte druif Grenache Blanc. De prachtige amber kleur is ontstaan door 5/10 jaar lagering op eiken vaten van 100 jaar oud. Want voor perfectie is geduld nodig. Na de oogst worden de druiven zorgvuldig geoogst, want alleen het allerbeste sap komt terecht in de fles. Verschillende elementen maken deze prachtige wijn. Het huis bevat veel kennis, passie, vakmanschap en ideale omstandigheden. De wijngaarden liggen op verschillende soorten bodems, van zandige graniet en zwarte leistenen in het Fenouillèdes gebergte, tot rode kalksteen en klei aan de uitlopers van Corbieres. Dit zorgt voor de karakteristieke smaak en de verscheidenheid aan aroma's. De wijn is heel complex met veel aroma's van rook, gebrande hazelnoten en gedroogde abrikozen.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag