Light Live Sparkling White Alcoholvrije Wijn

Light Live Sparkling White Alcoholvrije Wijn

5,18 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Light Live Sparkling White Alcoholvrije Wijn
Merk
Wijnhuis
Light Live
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0810144
Duitsland
Alcoholpercentage: 0,0%
Droog
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Light Live witte wijn is wijn gemaakt van echte wijndruiven. Deze wijn is vervolgens alcoholvrij gemaakt en heeft nog steeds hetzelfde karakter als de basiswijn. Light Live is zo een smaakvol alternatief voor wijn met alcohol. Naast het alcoholvrije aspect is er een ander belangrijk voordeel: Light Live heeft liefst 50% minder calorieën dan wijn met alcohol! Onder andere hierom is het ook de eerste wijn ter wereld die door de strenge selecties van de Stichting "Ik Kies Bewust" is gekomen en dus het felbegeerde logo mag voeren. Deze wijn heeft een laag alcoholpercentage van 0,2 % en staat daarom in de categorie alcoholvrije wijnen.
Ingrediënten

Ingrediënten: alcolholvrije wijn, druivenmost, koolzuur, conserveermiddel: SULFIETEN, E242

Allergenen
  • Zwavel
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie99 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten4,9 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag