Lodez Merlot Keykeg

Lodez Merlot Keykeg

110,33 per stuk
08 022 40.jpg
08 022 40a.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Lodez Merlot Keykeg
Merk
Wijnhuis
Lodez
Verkoopeenheid
Fust 20 Liter
Productnummer
0802240
Frankrijk - Languedoc
Merlot
Alcoholpercentage: 12,5%
Fruitig
Elegant
Soepel
Zacht
Duurzaam
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Lodez is een speelse manier om naar de naam te verwijzen van het dorp waar het allemaal begon voor Maison Jeanjean in 1872: Saint Félix de Lodez. Het is een reeks moderne wijnen gericht op zowel de beginnende als de ervaren wijndrinker. De wijnen van Lodez weerspiegelen een ideaal evenwicht tussen druivensoort en terroir. De Lodez Merlot is een zachte, elegante wijn en heeft veel aroma's van rood fruit zoals kersen en frambozen. De zachte textuur en rijke smaken van deze wijn maken het een makkelijke partner in combinatie met kalfsvlees of bijvoorbeeld mexicaanse enchillada's!
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag