Maison Champy Cuvee Edme Bourg Pinot Noir

Maison Champy Cuvee Edme Bourg Pinot Noir

19,44 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Maison Champy Cuvee Edme Bourg Pinot Noir
Merk
Wijnhuis
Maison Champy
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0811530
Frankrijk - Bourgogne
Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Elegant
Zacht
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
In 1720 werdt het wijnbedrijf Maison Champy opgericht in Beaune, het is hierbij dan ook het oudste wijnhuis van de Bourgogne. Met drie eeuwen geschiedenis en ervaring heeft Maison Champy een kostbare knowhow opgebouwd in de Bourgogne. Precisiewijnbouw is het doel van Maison Champy. Het prachtige gebouw van het bedrijf is ontwropen volgens de architectuurstijl van Gustave Eiffel. Maison Champy Cuvée Edmé is een loepzuivere en frisse Pinot Noir uit de Bourgogne. Hoewel het aanbod van goede Pinot Noir uit andere gebieden sterk toeneemt, is het koele klimaat van de noordelijk gelegen Bourgogne sterk bepalend voor de unieke stijl van de wijnen. Het resulteert in een mooie, lichtgekleurde rode Bourgogne. De smaak is verfijnd, fris en verleidelijk met rijpe kersen en lichte koffienuances. Deze oogst is nu klaar om te drinken en smaakt ietsje gekoeld het best. Uitstekend bij gevogelte, kalfsvlees of fijne pasta.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag