Maison Sauvion Pointe De Gris - Haut Poitou

Maison Sauvion Pointe De Gris - Haut Poitou

8,84 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Maison Sauvion Pointe De Gris - Haut Poitou
Merk
Wijnhuis
Maison Sauvion
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0800335
Frankrijk - Loire
Sauvignon Gris
Alcoholpercentage: 11,5%
Fris
Fruitig
Licht
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Pointe de Gris is niet zomaar een wijnmakerij; het is een eerbetoon aan de harmonie tussen mens en natuur, aan het unieke karakter van de druiven en aan de tijdloze kunst van wijnmaken. Hun wijnen zijn een uitnodiging om de Loire-vallei te proeven, om de geschiedenis en passie van deze uitzonderlijke wijnmakers te ervaren in elke heerlijke slok. In deze wijn van Pointe de Gris kun je de verfijnde smaken van de unieke Sauvignon Gris druif proeven. Deze druif is een mutatie van de meer bekende Sauvignon Blanc! Deze aromatische witte wijn is fris, pittig en fruitig met aroma's van citrusvruchten, exotisch fruit en witte bloemen.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag