Maitre Cuisine Glace De Veau (Kalf)
Uit assortiment
Vers bonus
Maitre Cuisine Glace De Veau (Kalf)
- Merk
- Wijnhuis
- Maitre Cuisine
- Verkoopeenheid
- Emmer 1 Kilo
- Productnummer
- 4340395
Productomschrijving Wijnomschrijving
Glace de Veau is geschikt voor de bereiding van sauzen en heldere soepen en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten.
Ingrediënten
Ingrediënten: 77% kalfsbouillon, gistextract, tomatenpuree, glucose, maltodextrine, zout, zetmeel (rijst, aardappel), groentenconcentraat (wortel, champignon, ui, knoflook), gelatine (rund), honing, kruidenolie (nootmuskaat, laurier, peper, dragon, tijm).
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 306 kJ / 72 kcal |
Vetten | 1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,55 g |
Koolhydraten | 10 g |
waarvan suikers | 5 g |
Eiwitten | 5,4 g |
Zout | 3,1 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.