Marques De Caceres Excellens Verdejo

Marques De Caceres Excellens Verdejo

8,03 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Marques De Caceres Excellens Verdejo
Merk
Wijnhuis
Marques De Caceres
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0855702
Spanje - Rueda
Verdejo
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Fruitig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Franse wijnmaker Enrique Forner is de oprichter van Marqués de Cáceres. In 1970 heeft hij de wijnmakerij opgericht en tot op de dag van vandaag is Marqués de Cáceres het bekendste kwaliteitswijnmerk in Spanje en tevens het meest gerenommeerde Riojamerk ter wereld! Inmiddels heeft dochter Cristina Forner het familiebedrijf overgenomen. Zij heeft gezorgd voor de internationalisering van Marqués de Cáceres. De Verdejo druiven voor deze wijn worden 's nachts geoogst om de frisheid en aroma's te behouden. Dat maakt deze verfrissende wijn onberispelijk en zuiver
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag