Almost Ready Frozen 
verleidelijk lekker brood & banket voor elk eetmoment

Smaak staat altijd op de eerste plaats. Wij leveren brood en banket om je vingers bij af te likken, passend bij elk eetmoment van de dag. Verleidelijk lekkere bake-off én fully baked producten bestel je via Almost Ready Frozen. Volledig gericht op optimaal gemak in de bereiding, zonder in te leveren op smaak of kwaliteit.

Wij helpen klanten om onderscheidend te zijn met brood en banket en creëren meerwaarde voor elk eetmoment van de dag. Dat vullen we in met verleidelijk lekkere producten.

Al tientallen jaren zijn wij een betrouwbare partner binnen de hotellerie, horeca, foodservice en foodretail. Wij denken in conceptmatige oplossingen, zijn flexibel en zitten boven op de nieuwste trends. Samenwerken met de klant staat bij ons centraal.

Assortiment

Ons assortiment is afkomstig van de meest gerenommeerde bakkerijen uit binnen- en buitenland. De allerlekkerste croissants komen uit Frankrijk en de beste pretzels uit Duitsland. Daarnaast worden er in de lokale bakkerijen van Top Bakkers specialiteiten, streekproducten en private label producten gebakken.

Dat is de kracht van het ambacht en dat proef je! Het gehele assortiment wordt vriesvers geleverd en is van hoogwaardige kwaliteit.

Brood
Bij Almost Ready Frozen ben je verzekerd van ovenverse broden met karaktervolle smaken. Bereid met passie en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, en dat proef je!

Banket
Ons uitgebreide assortiment aan banket is gevuld met bijzondere en mooie creaties die zijn bereid met grote aandacht voor detail en de lekkerste ingrediënten. De producten zijn veelal gebruiksklaar waarmee we het keukenteam ontzorgen.

Top Bakkers
Almost Ready Frozen werkt al jarenlang intensief samen met Top Bakkers. Door deze samenwerking hebben wij, naast het uitgebreide vriesvers assortiment, ook een uitgebreid dagverse assortiment beschikbaar voor onze klanten.

De verleidelijk lekkere producten van Almost Ready Frozen worden ook door vele Top Bakkers afgenomen om eigen winkels te bevoorraden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag