Bolsius Professional

Samen zetten we iets bijzonders op tafel

In ons assortiment bieden we diverse houders aan passend bij jouw persoonlijke stijl geschikt voor onze kaarsen. Onze (rustieke) stompkaarsen staan heel gezellig op een lange tafel. Combineer deze met onze theelichten of waxinelichten voor een extra sfeervol effect. Tafelkaarsen geven gegarandeerd extra glans aan een mooi avondje uit. Plaats één kaars op tafel voor een romantisch effect of meerdere lange kaarsen in een aantal houders voor een frisse, moderne look.

 

Relight® concept

Met het Relight® concept van Bolsius Professional wissel je snel en gemakkelijk van kleur of design passend bij een thema of naar het seizoen. De navullingen zijn namelijk verkrijgbaar in elf verschillende kleuren en in twee prints. Ook de houders zijn er in verschillende vormen en stijlen. Dé moderne manier om met kaarslicht sfeer te brengen. Met de lange brandtijd van maak liefst 24 of 30 uur wordt sfeer brengen nog makkelijker!

 

Theelichten; al jarenlang dé sfeermaker

Theelichten van Bolsius Professional bieden een betrouwbare brandduur en een mooie vlam. Onze clear cups plus heeft maar liefst 16 branduren en dankzij de transparante cup is de vlam te allen tijde goed zichtbaar. De clear cup plus past in alle gangbare theelichthouders. Bolsius theelichten hebben een mooie, stabiele vlam, rustig brandgedrag en een minimaal residu; ze branden dus helemaal op. De brandduur van de theelichten is aangegeven door middel van een duidelijke kleurcodering.

 

Nieuw: duurzaam refill-kaarsconcept StylEco®

Eerste navulling voor houders zonder plastic afval

Trots introduceren wij het eerste navulconcept voor tafelkaarsen zonder plastic cups en met maar liefst 50 branduren! Dit zorgt voor meer gebruikersgemak en voor minder afval. Zo dragen wij ons steentje bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Met een uitstekende kwaliteit, hoogwaardige materialen en een maximale performance, kan je makkelijk de beste sfeer creëren. Daarnaast garanderen wij geurloze producten die schoon opbranden.

Wij ontwikkelen producten met liefde voor mens, dier en planeet. Onze kaarsen worden geproduceerd in Europa en zijn vrij van dierlijke vetten.

Wij zijn ons bewust van onze ecologische voetafdruk en willen deze zo klein mogelijk houden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen.

 

 

 

'Echt kaarslicht zorgt voor een hogere omzet en een betere sfeer'

Horecagasten blijven langer zitten bij echt kaarslicht blijkt uit een recent onderzoek van Multiscope onder meer dan duizend horecagasten in opdracht van Bolsius Professional. Die langere aanwezigheid stimuleert het bestellen van een extra glas wijn of dessert. Echt kaarslicht zorgt voor een positievere ervaring en draagt op die manier bij aan een hogere omzet.

 

Bolsius Professional

Niet iedere vlam is hetzelfde. Bolsius Professional heeft 150 jaar ervaring in het maken van kaarsen en onderscheid zich door het beste brandgedrag, gebruik van de beste materialen en eco-friendly technologieën. Ontdek hier het complete assortiment van Bolsius Professional. Samen zetten we iets bijzonders op tafel.

 

Producten van Bolsius

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bolsius Professional blogs

    Ik heb eenvraag