BUSSING

BROOD MET EEN HOOFDLETTER B

Met Bussing Brood haal je brood zoals brood bedoeld is in huis. Echt brood, rijk aan karakter, gecreëerd met een mix van kwaliteit en vakmanschap.

Eerlijk en puur brood, zoals familie Bussing het zelf ook al vier generaties het liefst eet. Vanaf het eerste brood dat in 1899 door Aart Bussing werd gebakken, tot het brood dat Jan vandaag de dag bakt. Brood en de naam Bussing zijn daardoor onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een feit dat iedereen die goed brood weet te waarderen kent. Speciaal voor de ondernemer die de kracht van goed brood begrijpt, bieden we een compleet assortiment Bussing Broden voor ieder moment van de dag. . Want wie kan er nu zonder goed brood de dag doorkomen?

 

 

DE (ERFGE)NAAM VAN HET BESTE BROOD
Niet voor niets is Bussing Brood uitgegroeid van bakker op de hoek naar kwaliteitsbakker
met meerdere winkels én een horecaleverancier van landelijk formaat. De eeuwenoude ambachtsgeheimen worden door Jan Bussing hoogstpersoonlijk gekoesterd en bewaakt. Rekening houdend met smaken en grondstoffen die door de jaren heen veranderen.


Een gouden familieregel is dat we geen concessies doen aan kwaliteit. Smaak staat voorop en die moet gewoon puur zijn. Daarom bakken we alles zelf en zijn bijna al onze broden 100% natuurlijk. Vrij van onnodige toevoegingen. Zo blijft brood een kwestie van puur genieten. In onze kleinschalige productielocatie in Numansdorp werkt een team gedreven bakkers én de Bussing Steenoven. Bijna al onze broden worden hierin gebakken. Juist door ze direct op de vloer van de warme steenoven te bakken, versterken we de smaak en het karakter nog meer. Het is de kunst om het (zuurdesem)deeg dicht te laten schroeien zodat het vocht in het brood blijft. Een die kunst die wij als geen ander beheersen en waardoor ons brood langer mals blijft.

 

B’RUSTIEK®
ROBUUST EN
VOL SMAAK


B’rustiek broden zijn een mooi voorbeeld van een traditioneel familierecept in een eigentijdse jas. Een combinatie van de juiste grondstof (Farine Tradition Francaise), water, zeezout, een snuf gist en heel veel geduld. Het resultaat is een rustiek en 100% natuurlijk brood met een spekkige, onregelmatige ‘open kruim’ en een karamelkleurige korst. Een echte allrounder die makkelijk de hele dag vers blijft.

BEKIJK B’RUSTIEK ASSORTIMENT

 

 

BREEKBROOD
DE KLEINSTE BUSSING TELG

Klein van stuk, groot van smaak dankzij de natuurlijk gerijpte desemcultuur! Al vanaf de geboorte in 1995 een lieveling in de horeca. Makkelijk te breken in gecontroleerde porties, zonder snijverlies. BEKIJK BREEKBROOD ASSORTIMENT

LANDBROOD
LEKKER EN STEVIG
IN DE HAND


Brood zonder opsmuk, dat zijn onze Landbroden. Een stevige boterham voor het ontbijtbuffet, de lunchsandwich of boerentosti. In iedere snee Landbrood proef je de eenvoud van het boerenerf. Het perfecte fundament in iedere menukaart.


BEKIJK LANDBROOD ASSORTIMENT

VAN B TOT Z(OETE)
VERWENNERIJ


Zacht en zoet, dat is de luchtige verwennerij van Bussing Brioche. Gemaakt met roomboter en verse eieren. Van brood en burgerbroodjes tot
mini Brioche. Iedereen valt als een blok voor de Bussing Brioche.


BEKIJK BRIOCHE ASSORTIMENT

(MEER) KLEINE SPEELSE KOTERS
Uiteraard heeft Bussing een assortiment eigenwijze, kleine broodjes. Zo kan iedere chef en ondernemer naar harte lust spelen met de menukaart.

 

KLEINTJE DESEM
HET NAKOMERTJE

De compacte soloversie van het Breekbrood als een ideaal ontbijt- of lunchbroodje. 

 

Producten van Bussing

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag