CoolBreak: Het ijsconcept dat verkoopt!

Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij wat er speelt op de softijsmarkt en hoe wij hier samen met jou het beste op in kunnen spelen.

 

CoolBreak biedt een totaalconcept met ondersteuning, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ons brede assortiment aan grondstoffen, disposables en accessoires zorgt voor een compleet ijsconcept. Wij onderscheiden ons door uitgebreide promotiematerialen en professionele verkoopondersteuning. Wij willen niet zomaar een naam zijn in de wereld van het softijs, maar een toonaangevend concept dat jou als ondernemer graag helpt om meer omzet uit jouw softijsverkoop te halen. De twinkeling in de ogen van jouw klanten, is voor ons een waardering en blijk van succes.

 

 

Wij willen niet zomaar een naam zijn in de wereld van softijs, maar een toonaangevend concept dat jou als ondernemer graag helpt om meer omzet uit jouw softijsverkoop te halen.

Waarom kiezen voor CoolBreak?
Met onze kennis en kunde willen wij jou inspireren om er samen een succes van te maken. Loop je juist vast in jouw creativiteit, dan helpen wij je graag. Wij geven verkooptrainingen die erop gericht zijn om op een onbevangen en eenvoudige manier het bestedingsbedrag van jouw klant te verhogen. Je bent voor trainingen van harte welkom in het CoolBreak Experience Center in Hendrik-Ido-Ambacht, maar we komen ook graag bij jou op locatie.

Omdat voortdurend inspelen op de veranderde markt best een uitdaging kan zijn helpt CoolBreak een handje. Door middel van het organiseren van inspiratiesessies kan CoolBreak samen met de ondernemers die dagelijks in contact staan met de klanten, een assortiment ontwikkelen die aansluit op de laatste marktontwikkelingen. Want zeg nu zelf, een Freakshake is toch niet meer weg te denken uit jouw assortiment?

CoolBreak klantportaal
Haal meer uit je verkopen met het CoolBreak klantportaal! In deze omgeving kun je als ondernemer alles vinden om de verkoop van softijs extra te stimuleren. Of het nu gaat om aantrekkelijke inkoopacties, het verdienen van extra korting of verschillende tips & tricks over softijs, alles is binnen een aantal klikken te vinden. Vraag gratis je account aan via de site van CoolBreak!

 

Ontwerp je eigen maatwerk
Één onderdeel in de omgeving is werkelijk revolutionair in softijsland! De tool die ervoor zorgt dat je als ijsverkoper altijd de mogelijkheid bij de hand hebt om op een professionele wijze verschillende marketinguitingen te creëren. Een eigen samengestelde ijskaart, poster, baliedisplay of social media post kun je nu zelf maken in een handomdraai.

Producten van CoolBreak

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag