De Nieuwe Keuken

U zou het misschien niet denken, maar Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig kan heel lekker koken. Met zijn nieuwe foodmerk ‘De Nieuwe Keuken’ wil hij het voor iedereen makkelijk maken om plantaardig te koken. 

 

Méér groente, minder vlees

Dat we minder vlees moeten eten is geen verrassing meer. Maar wist u dat 70% van de Nederlanders te weinig groente eet? De Nieuwe Keuken vervangt vlees met groente en biedt daarmee een goed en lekker alternatief voor vlees.

 

Lekker voor u

Bij De Nieuwe Keuken staat smaak voorop. We produceren lokaal en duurzaam, voegen we geen onnodige zooi aan onze producten toe en onze paddo’s zijn binnen een handomdraai klaar.

Lekker Fred’s Pulled Paddo’s

Het eerste product van De Nieuwe Keuken  ‘Lekker Fred’s Pulled Paddo’s -malse oesterzwam- en portobelloreepjes - worden gemarineerd in olie, ui en kruiden. De paddo’s komen in drie verschillende smaken: Shoarma, Massala en Mexicano en zijn perfect voor bijvoorbeeld een vegan tikka massala, wrap, taco of in een pita. Maar ook in rijst, noedels of gewoon op een broodje spelen deze producten met gemak de hoofdrol van uw gerecht. Vol met smaak, vrij van zooi!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag