DUNI Group

Duni Group is een toonaangevende producent van duurzame en innovatieve concepten voor tafelaankleding en take-away. Met ons merk DUNI bieden we hoogwaardige en duurzame producten, zoals servetten, tafelkleden en LED concepten om extra sfeer en beleving op tafel te brengen.

Bij Duni Group streven we ernaar om onze passie te realiseren: een wereld waarin we meer geven dan nemen en waarin iedereen kan genieten van lekker eten, welzijn en saamhorigheid, niet alleen vandaag maar ook voor toekomstige generaties.

 

 

DUNI: Sustainable GoodFoodMood®

Het merk Duni staat voor design, kleur, vorm en kwaliteit die zorgen voor de juiste beleving bij iedere maaltijd. De producten van DUNI brengen sfeer en gezelligheid op alle tafels en plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten, eten en drinken. Ons ruime assortiment servetten, tafelkleden, ledconcepten en accessoires zijn ontworpen om duurzame GoodFoodMood® op uw tafels te creëren.

Bio Dunisoft® servetten; Duurzame innovaties op het gebied van tafelaankleding

Omdat duurzaamheid binnen Duni Group de hoogste prioriteit heeft, wordt er veel aandacht besteed aan innovaties die de impact op het milieu kunnen verkleinen. DUNI is de eerste in de branche die fossielvrij geproduceerde premiumservetten op de markt brengt onder de naam Bio Dunisoft®. De binder van deze servetten is gemaakt van citroenschillen, maïsafval en andere voedselresten, waardoor de servetten volledig hernieuwbaar en composteerbaar zijn. Verkrijgbaar in 20 aansprekende kleuren met een heerlijk zachte en aangename touch. Zo makkelijk kan het zijn om uw zaak duurzamer te maken.

LED; het duurzame alternatief voor kaarsen.

Speciaal ontworpen voor professionals: Duni’s hoogwaardige LED verlichting is oplaadbaar, ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd en energiezuinig bovendien! Een gemakkelijk, kostenefficiënt en afvalvrij alternatief voor klassieke theelichten. Bovendien levert het gebruik van LED lampen een flinke tijdsbesparing op doordat kaarsen niet meer aangestoken en gewisseld hoeven te worden.

De Duni LED concepten zijn zo ontworpen dat ze uitstekend passen in ons uitgebreide assortiment houders, zodat er eindeloos veel creatieve toepassingen zijn.  Ga voor Duni LED verlichting en geniet van alle voordelen die deze sfeermakers bieden.

 

 

Build Your Brand; uw unieke personalisatie gemakkelijk gemaakt

In de geglobaliseerde wereld van vandaag is iedereen op zoek naar individualiteit. Bij Duni Group maken we dit gemakkelijk, wat uw wensen ook zijn. Duni Group’s Build Your Brand service biedt een volledig assortiment te personaliseren producten en het gemak van één enkele leverancier. In slechts enkele eenvoudige stappen komen we tot een schitterend en uniek eindresultaat. Of u nu alleen uw naam of logo wenst of een compleet eigen concept, wij brengen uw merk tot leven en visualiseren uw concept precies zoals u dat voor ogen heeft.

Producten van DUNI

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag