FANO SAUZEN, SALADES EN SPREADS

Verrassend, vertrouwd, vernieuwend
Verras je gasten met jouw creativiteit en onze lekkerste sauzen, salades en spreads!

 

Bij Fano ligt de basis voor de hoge kwaliteit in het aantrekkelijk en actueel houden van het assortiment. 

Verantwoord en vooral lekker!

Elk gerecht vraagt om een goede basis. Daarom biedt Fano jou de lekkerste sauzen, salades en spreads. Klassiekers, hardlopers en trendy smaken, daar waar het haalbaar en betaalbaar is bereid met duurzame ingrediënten. Een voortdurende missie waarin we steeds verder komen, zonder jouw professionele behoeften en wensen uit het oog te verliezen. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele markt en met liefde door onze koks bereid. Pure smaken die jouw gasten laten genieten van eerlijk eten.

 

FANO al sinds 1960 het favoriete merk van foodprofessionals.

Bij Fano ligt de basis voor de hoge kwaliteit in het aantrekkelijk en actueel houden van het assortiment. Ons streven is om jou, als de professionele gebruiker, te ondersteunen met producten die je ontzorgen en de basis kunnen zijn voor jouw eigen creaties. Al sinds 1960  spelen we hiermee uiteraard in op relevante ontwikkelingen, trends en vragen uit de markt. 

Familiebedrijf

Fano is het merk van Royal Smilde Foods voor koelverse sauzen, salades en spreads. Onze moderne productielocatie staat in het Friese Oosterwolde en is qua voedselveiligheid op het hoogste internationale niveau gecertificeerd (IFS Higher Level).

Royal Smilde Foods is onderdeel van Royal Smilde, een vooraanstaande producent van voedingsmiddelen uit Friesland. Dit familiebedrijf werd in 1863 door Arend Smilde als slagerij in Heerenveen gesticht. Nu zijn de vijfde en zesde generatie van de familie Smilde in het bedrijf werkzaam. Producten van Royal Smilde worden in 45 landen over de hele wereld verkocht.
De kernwaarden die iedere medewerker hoog in het vaandel heeft staan zijn: kwaliteit, continuïteit, voedselveiligheid en duurzaamheid.

Duurzame kwaliteit
Voor elke gelegenheid en ieder eetmoment biedt Fano heerlijke sauzen, salades en spreads. Duurzaam, glutenvrij, rijk gevuld, vegan, veggie, pikant, het assortiment is enorm! Laat je inspireren door onze kwaliteitsproducten.

Fano gebruikt in haar salades kip en varkensvlees met het Beter Leven-keurmerk (1*) en eieren (BL 1* en 2*). De tonijn en surimi in onze salades voldoen aan de internationale MSC-standaard voor duurzame visserij. Fano Zalmsalade heeft de ASC-certificering als standaard. Zo helpen wij mee om visbestanden voor de toekomst te behouden. Onze vetarme basissaus bereiden we dagelijks in eigen huis met vrije-uitloopeieren en plantaardige oliën.


Allergeenvrij
Daar waar mogelijk proberen we onze recepturen vrij te houden van allergenen, zoals lactose, koemelkeiwit en gluten. Dit communiceren we duidelijk op de verpakkingen met icoontjes.

Fano is de basis
Fano staat voor hoge kwaliteit. Ons streven is om de foodprofessional te ondersteunen met producten die ontzorgen en aan de basis staan voor de mooiste eigen creaties.

Producten van Fano

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag