GRO | PLANT-BASED IS THE WAY TO GO

Pure smaakmakers

Bij GRO geloven we in de circulaire beweging van de aarde. Al onze oesterzwammen worden geteeld met reststromen van koffie. Oesterzwammen hebben de perfecte textuur en smaak om snacks en carpaccio van te maken. Dat snackt net zo lekker, maar dan met een stuk lagere foodafdruk. 

 

Van Nederlandse bodem

De oesterzwam is een veelzijdige paddenstoel waarmee je als chef heerlijke creaties mee kan maken. Vanwege de umamismaak en vlezige structuur is het een perfect alternatief voor vlees. Bovendien zijn oesterzwammen harstikke gezond, omdat ze weinig vet en calorieën bevatten terwijl er veel vitaminen en mineralen in zitten. Ook is het een goede bron van eiwitten. De oesterzwammen van GRO worden heel het jaar door geteeld in Uden.

 

De enige echte oesterzwam snacks

Bij GRO weten ze als geen ander wat je allemaal met oesterzwammen kan. Zo was GRO de eerste in Nederland met de oesterzwam bitterbal en kroket. Ze zijn onweerstaanbaar lekker en ook nog eens vegetarisch. Gemaakt met een lekkere krokante korst  en gevuld met een zachte ragout van circulair geteelde oesterzwammen en knolselderij. GRO biedt zowel een frituur als oven variant aan. Lekker als lunch, borrelhap, klein gerechtje of tapas.

 

Healthier and happier

De carpaccio is een veel gebruikt product in de Nederlandse horeca, tijdens de lunch, diner en borrel. GRO biedt een 100% plantaardig alternatief met hun verfijnde oesterzwam carpaccio. De receptuur hiervan is recentelijk verbeterd met als doel de smaakpupillen van uw gasten te betoveren en een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

De GRO Oesterzwam Carpaccio kan snel en eenvoudig worden bereid met voorgesneden porties die per stuk vanuit de vriezer kunnen worden ontdooid. Elke portie bevat mooie ronde plakjes die losgehaald kunnen worden na ontdooien. De carpaccio is geschikt voor veel verschillende keukens, zoals in de Italiaanse, Aziatische, Peruaanse en Nederlandse. Geef een eigen twist door zelf ingrediënten toe te voegen.

Proefpakket?

Bij GRO bieden ze een breed assortiment aan oesterzwam producten, namelijk bitterballen, kroketen, mini snacks, ragoutbroodjes, carpaccio, burgers en chips. Op www.gro-together.com/proefpakket kan een gratis proefpakket worden aangevraagd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag