HEINZ: De Iconische Tomato Ketchup

Heinz geeft al bijna 150 jaar smaak aan de favoriete maaltijden van Nederlandse consumenten. De onmiskenbare smaak van onze zongerijpte tomaten, samen met onze kennis en passie, geven onze Heinz Tomato Ketchup de onweerstaanbare smaak waar Heinz om bekend staat. Onze ketchup is “Grown not Made”, en past daardoor perfect in elk gerecht. Zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

 

Onze heerlijke zongerijpte tomaten

Henry J. Heinz begon in 1934 met het kweken van onze tomaten. Heinz had een immense toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid en teelde onder het motto: “de ketchup in onze Heinz flessen kan enkel zo goed van kwaliteit zijn, als de tomaten die erin gaan dat ook zijn”. Hij was daarmee de grondlegger voor de tomaten die tot op de dag van vandaag door de Heinz telers met passie worden geteeld. Elke stap in het productieproces wordt overzien door Heinz Tomato Masters: zeven van ’s werelds meest toonaangevende experts op het gebied van ketchuptomaten, die de kwaliteit van de Heinz tomaten waarborgen.

Het gevarieerde Heinz portfolio: een smaakmaker voor elk gerecht

Naast onze Heinz Tomato Ketchup, hebben we een brede range van andere smaakmakers in ons portfolio, zoals: Heinz Mayonaise, Heinz Mosterd en Wijko Satésaus. De perfecte match voor elk gerecht op jouw menu.

 

 

Een primeur bij Hocras: de nieuwe Heinz Meatless Burgers

De ultieme smaakbeleving van Heinz is nu ook te vinden in onze nieuwe Meatless Burgers. De burgers zijn 100% plantaardig, rijk aan eiwitten, een bron van vezels en arm aan verzadigde vetten. In combinatie met onze Heinz sauzen zijn ze de lekkerste vega(n) must-have voor op jouw menu. Exclusief verkrijgbaar via Hocras: bestel ze nu!

 

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag