LIPTON

Lipton Ice Tea is de frisdrank voor als je alles uit je dag wilt halen op een verantwoordelijke manier. Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor verfrissing op de meest gezellige plekken van Nederland. De Lipton Ice Tea hardlopers Sparkling, Green & Peach zijn al niet meer weg te denken uit de koeling en van de terrassen. Maar wist u daar er nu naast de koolzuurhoudende en koolzuurvrije varianten, nu ook zelfs een suikervrije variant is?

Lipton Green Zero

De vertrouwde smaak van Lipton Ice Tea Green was al laag in calorieën en suiker (< 2,5 gram suiker per 100ml). Maar wist u dat 15% van de consumenten nog maar enkel suikervrije frisdranken drinkt? Bovendien blijkt dat bestaande Lipton-fans maar liefst 33% meer Lipton Ice Tea drinken sinds de introductie van Lipton Ice Tea Zero. Kortom, Lipton Ice Tea Zero is het ideale drankje voor de bewuste consument en dus een ware toevoeging aan uw assortiment. Met Lipton Ice Tea heb je voor ieder wat wils!

Perfect serve: boost je terrasomzet!

Haal maximale marge uit uw dranken en serveer Lipton ice tea als perfect serve. In combinatie met het juiste glas, een schijfje citroen, een stampertje en wat ijs, kunt u voor het meest verfrissende terrrasdrankje tot wel € 0,25 meer vragen per consumptie én creëert u meer beleving bij uw gasten. Laat daarnaast van afstand zien dat je Lipton verkoopt. Het plaatsen van de juiste verkoop ondersteunende materialen zorgt voor een hogere rotatie. Geïnteresseerd? Neem contact op met je accountmanager of de klantenservice.

Meal Deal

Een meal deal zorgt voor gemak en minder moeite bij het beslis moment van de consument. Er wordt 7% meer drank verkocht wanneer je de maaltijd combineert met een drankje. Ook heb je 11% meer aankoopkans wanneer combi deals worden aangeboden. Consumenten zoeken een verfrissend, dorstlessend en gezond drankje en Lipton voldoet aan deze verwachtingen van de consument. Zo’n 40% van de Nederlandse consumenten laat minstens één keer per maand een maaltijd bezorgen. Speel daarom in op de delivery trend en zorg dat je online zichtbaar bent om meer omzet te genereren. Verhoog je orderwaarde door Lipton toe te voegen aan een gerecht!

Duurzaamheid

Tegenwoordig worden de plastic flesjes van Lipton Ice Tea gemaakt van gerecycled plastic (rPET). Hierdoor eindigen de lege flesjes niet meer als afval, maar als grondstof voor nieuwe flesjes. Zo draagt Lipton eraan bij dat er geen nieuw plastic in de wereld bij komt. Bovendien dragen alle Lipton Ice Tea producten het Rainforest Alliance label: alle theesoorten die zijn gebruikt, zijn geproduceerd op duurzame theeplantages. Zo focussen wij ons zowel op gezondheid als op het milieu.

Producten van Lipton

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag