Maza

In haar keuken in Zaandam maakt Maza op ambachtelijke wijze en met veel plezier Hoemoes, groentespreads en Falafel. Heerlijke Mediterrane delicatessen met een Nederlandse twist, voor ieder moment van de dag! Alle producten van Maza zijn vegetarisch en veelal veganistisch.

Assortiment

Inmiddels heeft Maza 13 verschillende smaken Hoemoes, de ‘naturel’ Hoemoes blijft de populairste maar met 12 andere smaken als Hoemoes Rode Biet, Hoemoes Kerrie en Hoemoes Spicy Mango is er voor ieder wat wils. Het assortiment aan groentespreads bestaat momenteel uit 5 verschillende soorten. Denk aan Muhammara - een pittige paprikaspread - en bijvoorbeeld Baba Anoesch, een romige spread op basis van aubergine. Inmiddels telt het Falafelassortiment 4 verschillende smaken: naturel, Tamatim, Hot ’n Spicy en Kerrie.

 

Waar kun je Maza vinden?
Naast dat de producten te vinden zijn in het saladeschap van de meeste supermarkten en groothandels, heeft Maza twee winkels, waarvan een in Amstelveen en een in de Foodhallen Amsterdam. Hier laat Maza de toepasbaarheid van de producten zien en kun je genieten van onder meer verschillende Falafelwraps en heerlijke Mezzes. Daarnaast staat Maza regelmatig op beurzen en evenementen, zowel op consumentenbeurzen als op businessbeurzen.

Recepten

Wekelijks deelt Maza recepten op www.maza.nl en op Facebook- en Instagram @masmasmaza. Inmiddels zijn hierop meer dan 350 recepten te vinden voor iedere gelegenheid. Van recepten voor vegetarische borrelhapjes tot recepten voor lunch of diner. Wist je dat Hoemoes niet alleen lekker is op brood of als dip maar ook een goede en snelle smaakmaker is in een stamppot, pasta of curry? Kijk voor meer informatie en recepten op www.maza.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag