Wij zijn The Nice Company.

We maken lekkere én goede ijsjes. Ze zijn 100% natuurlijk, gemaakt van de beste biologische ingrediënten en geproduceerd met respect voor mens en natuur. Dat zijn ijsjes om écht van te genieten.

Nice. Nothing but natural.

Bij Nice maken we no-junk ice pops. We gebruiken geen poeders of concentraten maar natuurlijke en verse ingrediënten die bomvol smaak zitten. Ook gebruiken we maar één soort suiker, niet drie verschillende in andere namen om je voor de gek te houden. Onze ingrediënten staan in grote leesbare letters achterop de verpakking en niet ergens verstopt, zo weet je écht wat je eet.

no-junk ice pops

 

De beste ingrediënten maken de lekkerste ijsjes.

We zijn altijd op zoek naar de beste volrijpe aardbeien, de romigste bio-room en de lekkerste chocolade die we kunnen vinden. Goed fruit maakt lekkere ijsjes, dat geldt voor alle ingrediënten natuurlijk. Naast smaken als de Puur Aardbei smaak zijn veel van onze ijsjes recepten op een stokje: watermeloen met vers gehakte munt en vegan hazelnoot choco met zelfgemaakte hazelnootdrink.

 

Planet positive.

Het is extra lekker als je weet dat jouw ijsje niet ten koste van iets of iemand anders gaat. Al onze ingrediënten zijn 100% biologisch. Beter voor de bodem en de biodiversiteit.

 

Wij halen ons kwaliteitsfruit van telers zo dicht mogelijk bij huis omdat hier genoeg lekkere fruitsoorten zijn. Lekker duurzaam, want in tegenstelling tot mango en ananas hoeft lokaal fruit niet de halve wereld over te reizen.

 

 

Onze verpakking.

De meest ideale verpakking is eigenlijk geen verpakking. Maar we willen natuurlijk wel dat onze ijsjes in optimale kwaliteit én voedselveilig bij jullie terecht komen. Wij verpakken onze ijsjes in een papieren verpakking met een zo dun mogelijke binnenfolie. Omdat dit nog niet de meest duurzame oplossing is, blijven we kijken naar nog betere alternatieven.

Producten van The NICE Company

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag