OLA
Of het nu een momentje voor jezelf is of een feestje met een groep vrienden, ijs kan van een normaal moment iets geweldigs maken! Zorg daarom dat jij als ondernemer op de hoogte bent van de laatste ijs trends, dat het zichtbaar is dat je OLA ijs verkoopt én dat jouw vriezer altijd goed is gevuld met een zeer gevarieerd assortiment.

 

Onmisbare innovaties

De Magnum Almond is de meest succesvolle Magnum ooit! Dit jaar is de Almond geremixt tot een ultieme en unieke explosie van smaken en structuren, de Magnum Almond Remix. Een overheerlijk nieuw ijsje dat net als de Cornetto Rose , Knetter Raket én 'terug van weggeweest'de Calippo Sinas, een must zijn in uw vriezer!

Verkoopondersteuning

Laat zien dat u ijs verkoopt en bestel het uitgebreide OLA pakket voor verkoopondersteuning! Bestel gemakkelijk en snel OLA ijskaarten, flexstickers, ophangsystemen e.d.  voor de juiste doorvertaling naar uw zaak op www.unileverpartners.nl. Interesse in een OLA gevelvlag of raamstickers, neem contact op met uw accountmanager of de klantenservice.

Verhoog je omzet met het #1 dessert

Meer dan 40% van de Nederlandse consumenten laat minstens een keer per maand een maaltijd bezorgen. Wil jij met je onderneming ook onderdeel zijn van deze groeiende trend? Voeg dan Ben & Jerry’s enn Magnum Pints toe aan je (online)assortiment! Deze pints staan binnen enkele seconde klaar en blijven wel 30 minuten goed buiten de vriezer. Probeer nu ook de Ben & Jerry’s Sundeas of de Magnum Almond Remix Pint: fluweelzacht Magnum ijs met amandelsmaak, gezouten karamelsaus en knapperige stukjes amandel.

Bewuste keuze

Iedereen houdt van ijs… daarom biedt OLA een zeer gevarieerd assortiment. Wist u dat er ook veel ijsjes laag in calorieën zijn? Denk aan onze hardloper de Raket met maar 40 Kcal. Maar ook de Knetter Raket , de Split en de Solero Fruit ijsjes zijn laag in calorieën. Een lekkere keus, kan dus ook zeker een bewuste keuze zijn! Ontdek het complete assortiment.

Producten van Ola

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag