OLA
Of het nu een momentje voor jezelf is of een feestje met een groep vrienden, ijs kan van een normaal moment iets geweldigs maken! Zorg daarom dat jij als ondernemer op de hoogte bent van de laatste ijs trends, dat het zichtbaar is dat je OLA ijs verkoopt én dat jouw vriezer altijd goed is gevuld met een zeer gevarieerd assortiment.

Nieuw in het assortiment

Magnum introduceert in 2023 niet één, maar twee nieuwe Magnums; Magnum Double Starchaser, de ultieme 'popcorn ervaring', geïnspireerd op de zwoele zomeravond… en geïnspireerd op een heerlijke tropische zomerdag, de nieuwe Magnum Double Sunlover Mango. Twee unieke smaaksensaties die alle zintuigen laten prikkelen door de unieke Double dipping product technologie. Een ware traktatie voor het ultieme genietmoment, want “Pleasure is always on”. 

 

Verkoopondersteuning

Laat zien dat u ijs verkoopt en bestel het uitgebreide OLA pakket voor verkoopondersteuning! Bestel gemakkelijk en snel OLA ijskaarten, flexstickers, ophangsystemen e.d.  voor de juiste doorvertaling naar uw zaak op www.unileverpartners.nl. Interesse in een OLA gevelvlag of raamstickers, neem contact op met uw accountmanager of de klantenservice.

Verhoog je omzet met het #1 dessert

Meer dan 40% van de Nederlandse consumenten laat minstens een keer per maand een maaltijd bezorgen. Wil jij met je onderneming ook onderdeel zijn van deze groeiende trend? Voeg dan Ben & Jerry’s enn Magnum Pints toe aan je (online)assortiment! Deze pints staan binnen enkele seconde klaar en blijven wel 30 minuten goed buiten de vriezer. Probeer nu ook de Ben & Jerry’s Sundeas of de Magnum Almond Remix Pint: fluweelzacht Magnum ijs met amandelsmaak, gezouten karamelsaus en knapperige stukjes amandel.

 

Iedereen houdt van ijs...

Ook dit jaar kent OLA ijsjes die enkel Out of Home verkrijgbaar zijn, en dit jaar zijn het er maar liefst 11! Vijf van onze nieuwe ijsjes behoren ook tot deze groep dus mis ze niet en probeer ze snel..

Producten van Ola

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag