OLA
Of het nu een momentje voor jezelf is of een feestje met een groep vrienden, ijs kan van een normaal moment iets geweldigs maken! Zorg daarom dat jij als ondernemer op de hoogte bent van de laatste ijs trends, dat het zichtbaar is dat je OLA ijs verkoopt én dat jouw vriezer altijd goed is gevuld met een zeer gevarieerd assortiment.

Nieuw in het assortiment, nóg meer Out of Home exclusief 

Nieuw! 
1. Ook dit jaar introduceert Magnum niet één, maar twee nieuwe Magnums; de Magnum Euphoria en de Magnum Chill. Magnum Euphoria Pink Lemonade ijs is de perfecte balans tussen fluweelzacht romig citroenijs met een kern van frambozensorbet, omhuld met een krakende laag witte Magnum chocolade en een mix van popping candy en knapperige frambozen crunch. Dit ijsje geeft je de ervaring van een bubbelende pink lemonade op het strand.

Magnum Chill Blueberry Cookie ijs is de perfecte balans tussen fluweelzacht vegan biscuit en vanille-ijs met een blauwe bessen sorbet kern, omhuld met een krakende vegan Magnum chocolade met knapperige stukjes donkere koekjes. Nog meer heerlijk nieuws! 

2. OLA introduceert 3 nieuwe ijsjes; Twister Cosmixx, Solero Blueberry & Jungle Party Panda 

3. én Cornetto introduceert de Cornetto Soft Stracciatella en Cornetto GO Sandwich… alle ijsjes zijn een must voor in uw vriezer deze zomer! 

 

 

Boost jouw verkoop met 7%

Laat zien dat u ijs verkoopt en bestel het uitgebreide OLA pakket voor verkoopondersteuning! Bestel gemakkelijk en snel OLA ijskaarten, flexstickers, ophangsystemen, gevelvlag, prullenbakken, etc. op www.unileverpartners.nl

Verhoog je omzet met het #1 dessert

Meer dan 40% van de Nederlandse consumenten laat minstens een keer per maand een maaltijd bezorgen. Wil jij met je onderneming ook onderdeel zijn van deze groeiende trend? Voeg dan Ben & Jerry’s enn Magnum Pints toe aan je (online)assortiment! Deze pints staan binnen enkele seconde klaar en blijven wel 30 minuten goed buiten de vriezer. Probeer nu ook de Ben & Jerry’s Sundeas of de Magnum Almond Remix Pint: fluweelzacht Magnum ijs met amandelsmaak, gezouten karamelsaus en knapperige stukjes amandel.

 

Koop nu je OLA vriezer en krijg een GRATIS gevulde vriezer!

Bestel nu jouw vriezer via www.unileverpartners.nl:

  • 9 vaks vriezer  voor EUR 654,- en ontvang 10 gratis dozen ijs
  • 12 vaks vriezer voor EUR 723,- en ontvang 12 gratis dozen ijs
  • 1-5 vaks vriezer voor EUR 779,-  en ontvang 14 gratis dozen ijs 

Bij alle vriezers ontvang je gratis een pakket met verkoopondersteunende materialen t.w.v. 300  

Nieuw van Ola

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag