Sier Disposables

Sier Disposables is de creatieve specialist op het gebied van duurzame disposables. Met de juiste disposables breng je je foodpresentatie naar een hoger level. Sier voegt namelijk waarde toe en doet dat op een verantwoorde manier. Met het oog op de toekomst, gedreven door het verlangen naar een betere wereld, gebaseerd op een diep respect voor de natuur. Onze disposables gaan het verschil maken, voor jou, je omgeving, voor iedereen.

Er zijn enorm veel mogelijkheden om producten te maken die milieuvriendelijk en herbruikbaar zijn. Daar zijn wij bij Sier al heel lang achter. Wij gaan alleen nog een stap verder. Bij ons vind je producten die jou helpen om de gerechten er nóg beter uit te laten zien. Want duurzaam kan ook aantrekkelijk zijn.

Het mooie is dat je bij ons een uitgebreid assortiment ontdekt vol schitterende producten die gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen.
Zo ben je met een appetijtelijke presentatie ook zuinig op onze planeet.

Think green 

Think Green is het credo dat we sinds jaar en dag hanteren. Groen is wie we zijn, want zeg je groen dan denk je Sier. Fris, jong en herkenbaar. Groen zit in ons DNA en groen is wat we uitdragen. Think Green en het Think Green logo staan voor disposables die eco-friendly zijn van materialen uit onuitputbare bronnen. Eerlijk duurt namelijk het langst. En we zijn op zoek naar lange termijn relaties, naar samenwerkingsverbanden met mensen die onze producten en onze visie weten te waarderen. Let daarom op de groene verpakkingen. Want ook in ons verpakkingsdesign bekennen we kleur, met trots!

 

Verrassend creatief

Bij Sier Disposables staan we nooit stil. We willen je namelijk altijd blijven verrassen. Dat lukt ons doordat wij werken met productdesigners die exclusief voor ons werken. Regelmatig krijgen we de terugkoppeling uit de markt dat onze producten van absolute toegevoegde waarde zijn. Met de disposables van Sier kun je anderen verrassen op een creatieve manier. En daar gaat het om: onderscheidend zijn. Want wat mooi gepresenteerd wordt smaakt gewoon beter.

Food Safety

Werken met food brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Daar zijn wij ons uiteraard van bewust en om die reden voldoen al onze disposables die in contact komen met voedsel aan de strengste kwaliteitseisen.

Sier Disposables is BRC gecertificeerd. Niet voor niets, want zodra het om food-gerelateerde zaken gaat kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Daarom zijn onze disposables gewaarborgd voor wat betreft veiligheid, traceerbaarheid, kwaliteit en wettigheid.

Producten van Sier Disposables

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag