Your snack with benefits

Wij maken ultiem lekkere plant-based snacks gemaakt van groente van dichtbij, zonder een alternatief te zijn. Snacken doe je samen en daarom zijn wij er voor iedereen, van carnivoor tot tofufanaat. Zo kan iedereen onbekommerd genieten van onze snacks.

Snack met ons de wereld beter

Wij vinden dat het tijd is dat we wat meer morgen verwachten van ons eten, zeker van onze snacks! Het kan lekkerder voor de smaakpapillen en voor de wereld. Onze snacks zijn gemaakt van groente van dichtbij, zonder omwegen van boer tot frituur. In ons proces redden wij groente door ze te upcyclen tot bruikbare ingrediënten. Zo bestaat onze krokant korst uit minder knappe chips en zijn onze maisribs gemaakt van maiskolven die niet knap en lang genoeg zijn. Wij hebben dus die verantwoordelijkheid al voor jou en je gasten genomen. En natuurlijk, onze snacks zijn altijd plantaardig.

Onze snacks op jouw kaart?

Jij weet prima wat lekker is voor jou gasten, daar heb je ons dus helemaal niet voor nodig. Maar we willen je in ieder geval wel meenemen in onze belangrijkste benefits voor jou als ondernemer.

  • Gezonde marge: We kiezen voor kwaliteit, maar een gezonde marge is wel op zijn plek. Daarmee is het niet alleen een gezondere keuze, maar kan je als ondernemer ook gezond blijven ondernemen.
  • Makkelijk en snel: Onze snacks zijn net zo makkelijk te bereiden als het stikken van je veter. Binnen 3 simpele stappen en 10 minuten bereiden in de frituur, oven of highspeed oven zet je een unieke snack op tafel.
  • Allemansvriend: Onze snacks zijn geen alternatief en daardoor snel een allemansvriend. Geschikt voor vegan, vegan, flexitariër en vleeseter.
  • Geen derving: Onze snacks zijn diepgevroren en makkelijk te portioneren. Jij zit dus nooit met derving.
  • Groente van dichtbij: Al onze snacks zijn gemaakt van lokale groente zonder onnodige voedselkilometers.
  • Alleskunner: Onze snacks zijn alleskunners. Geschikt als snacks waar je oneindig mee kan variëren in smaak door middel van kruiden, sauzen en toppings. Ook zij onze snacks geschikt als voorgerecht, garnituur, topping op een gerecht/salade/sandwich.

 

Met onze snacks scoor je dus altijd

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag