sparckitchen

Sparckitchen vindt zijn oorsprong in mise-en-place service voor restaurants en hotels in Amsterdam, sinds 2015. Na de start is sparckitchen zich gaan specialiseren in het produceren van plantaardige producten. Hierin waren zij voorloper op de veel later opkomende vegan food trend. Vanuit dit startpunt heeft sparckitchen een assortiment high convenience plant-based gemaksproducten ontwikkelt. In samenwerking met toonaangevende chefs creëren zij smaakvolle plantaardige producten met lokale en verse ingrediënten, die beter zijn voor mens en aarde.

 

Chef Driven, Made in Amsterdam, Mise en Place

 

 

Oprichters Pablo Buwalda en Schelte Lettinga hebben Noord-Nederlandse roots. Hier waren hun grootvader en vader boeren. Ze verbouwden bieten, wortelen, granen en aardappelen. De boerderijen zijn niet langer eigendom van de familie, maar de passie voor lokale verse en gezonde groenten leeft nog steeds.

 

De kleinzoon en zoon zetten een familieverhaal voort, maar een stap verder in onze voedselketen. Sparckitchen heeft de gehele voedselproductie in eigen handen in hun Vegan Food Atelier in Amsterdam met gecertificeerde FSC22000 productieruimte. Een broedplaats voor culinaire inspiratie met oog voor trends en focus op visie, dat is gegarandeerd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag