SUMA

Diversey's missie is het beschermen van en zorgen voor mensen door middel van hygiëne-, infectiepreventie- en reinigingsoplossingen. Wij ontwikkelen en leveren innovatieve producten, diensten en technologieën. In de loop van 95 jaar is het Diversey merk synoniem geworden met productkwaliteit, service en innovatie. Wij zijn een betrouwbare partner en bedienen meer dan 85.000 klanten in meer dan 80 landen met een netwerk van ongeveer 8.600 werknemers wereldwijd.

 

Diversey biedt duurzame oplossingen op maat voor vele sectoren zoals Horeca, Gezondheidszorg, Schoonmaakbedrijven en Retail.

Duurzame oplossingen voor de Horeca

In de Horeca is het belangrijk dat gasten zich welkom voelen in een schone en veilige omgeving. Voor de ondernemer is het belangrijk dat dit altijd gedaan kan worden op de meest duurzame en efficiënte manier.

 

Keukenhygiëne en vaatwas met Suma producten

Met Suma producten van Diversey heeft u eenvoudige, veilige en duurzame oplossingen voor reiniging en desinfectie voor keukens en restaurants. Deze producten dragen bij aan een optimale gastbeleving en voedselveiligheid.

Een compleet assortiment Suma producten voor keukenhygiëne

Handafwasmiddelen, vloer- en oppervlaktereinigers, desinfectiemiddelen en speciale reinigingsmiddelen zoals ontvetters, ontkalkers en effectieve grillreinigers zoals Suma Total D2.4 en Suma Grillreiniger. Dit assortiment is beschikbaar in verschillende doseersystemen en verpakkingen zodat voor iedere situatie en locatie de beste en meest duurzame oplossing kan worden geboden.

Duurzame Suma Vaatwasmiddelen

Suma biedt ook een compleet aanbod van vaatwasmiddelen en naglansmiddelen met Ecolabel. Suma Nova Pur-Eco en Suma Select Pur-Eco Safepack is een van de meest verkochte producten in de Horeca. Een veilig betrouwbaar en duurzaam systeem met de beste resultaten.

 

Duurzaam doen we samen

Diversey is al jaren bezig met de ontwikkeling van de meest duurzame oplossingen. Elke dag denken wij na hoe we onze planeet meer kunnen beschermen. Met onze missie Protect Care & Sustain, zorgen wij dat we de ESG duurzaamheidsdoelstellingen halen en ook onze klanten daarbij helpen. Daarbij is het belangrijk dat onze producten een zo laag mogelijke CO2 uitstoot hebben. Dit doen we door de hoeveelheid verpakkingen zo klein mogelijk te maken voor u en onze partners door Reduce, Reuse, Recycle en Rethink. Onze producten zijn hooggeconcentreerd en worden gedoseerd via een doseersystemen om zo de veiligheid voor medewerkers te garanderen. Daarnaast hebben wij een productlijn ontwikkeld die 100% biologisch afbreekbaar is en is gemaakt van afval uit de voedingsmiddelenindustrie.

Producten van SUMA

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Suma blogs

    Ik heb eenvraag