VINTENSE
100% GENIETEN MET 0,0% ALCOHOL

Vintense is het N°1 merk in alcoholvrije (mousserende) wijnen en mocktails in Belgïe. Het is een gamma van premium 0,0% dranken dat zijn kwaliteit dankt aan een unieke dealcoholisatieproces. Een ander groot voordeel van dit merk is dat diverse Vintense (mousserende) wijnen verkrijgbaar zijn in single serve 20cl flesjes.

 

Bij Hocras kunt u zowel stille wijnen als bubbels kopen van Vintense:

STILLE WIJNEN

  • Cépages :het beste van iedere druivensoort : Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon Blanc en Syrah

BUBBLES

  • Fines Bulles : wit & rosé

ONZE UNIEK DEALCOHOLISERINGSPROCES

Het bijzondere van deze methode ? Een lage druk onder vacuüm op de wijn wordt uitgeoefend om de verdamping van de alcohol op lage temperatuur mogelijk te maken (max 40°). Daardoor gaan vluchtige aroma's niet verloren en blijven de organoleptische eigenschappen van de oorspronkelijke wijn intact. De essentiële smaak en aroma's blijven behouden.

CEPAGES

Ontdek het gamma "Cépages" van Vintense, alcoholvrije wijnen gemaakt van zorgvuldig geselecteerde druivenrassen. Elke fles is gewijd aan één druivenras, waardoor de unieke kenmerken van elk ras naar voren komen. Geniet van een authentieke alcoholvrije proefervaring met onze witte, rode en rosé wijnen gemaakt van eersteklas druiven. Of u nu op zoek bent naar een alcoholvrij alternatief of gewoon een lichte en lekkere wijn, het "Cépages"-assortiment van Vintense is iets voor u. 

 

FINES BULLES

Ontdek het gamma "Fines Bulles" van Vintense, de alcoholvrije mousserende wijnen die uw momenten van ontspanning een vleugje lichtheid en verfijning geven. Het assortiment omvat een alcoholvrije mousserende witte wijn en een alcoholvrije mousserende roséwijn, die beide een perfect evenwicht bieden tussen bruisen, zoetheid en fruitige aroma's. Of u nu een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, de 'Fines Bulles'-wijnen van Vintense zijn de perfecte drank om uw smaakpapillen te laten bruisen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag