WIJKO de lekkerste Satesaus van Nederland

WIJKO is sinds 1958 in Nico Weijsenfeld’s keuken gestart. Sindsdien is WIJKO uitgegroeid tot het nummer 1 merk Satesaus in Nederland. Met Wijko geniet je van zorgeloze momenten met familie en vrienden, wetend dat je de lekkerste saus op tafel hebt staan. Over de Jaren is WIJKO uitgegooid tot een pilaar in gezinstradieties, families en vriendengroepen. Wijko is er al 65 jaar om bij te dragen aan een de atmosfeer om de harmonie in het samen zijn te versterken. Wijko is thuis komen.

Kracht in kwalitieit
De kracht van Wijko rust zich in het comfort en gemak van de lekkerste saus in de handigste emmers. Hierin is Wijko ongeevenaard. Wijko Satesaus kan je overal bij eten, van lekker bij oosterse gerechten naar bijvoorbeeld barbecque en lekker bij friet. Snel en handig opwarmen in 2-3 minuten, met of zonder water. Daarna serveren in een mooie schaal op tafel.

 

Satesaus geschikt voor alle liefhebbers
Wijko Satesaus komt in meerdere varianten. Wijko geconcentreerd, toevoegen met water opwarmen en eetklaar. Wijko kant-en-klaar hoeft enkel opgewarmd te worden. Voor de liefhebbers is er ook Wijko extra kruidig, Wijko kant&klaar HOT en Wijko kant&klaar ketjap.

Producten van Wijko

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag