Messer Del Fauno 2018 Grillo

Messer Del Fauno 2018 Grillo

4,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Messer Del Fauno 2018 Grillo
Merk
Wijnhuis
Messer Del Fauno
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0879918
Italië - Sicilië
Grillo
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Levendig
Droog
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Grillo is een witte Italiaanse druivensoort die bestand is tegen hoge temperaturen. De druif wordt veel aangeplant op Sicilië en met name gebruikt voor Marsala. Waar de druif oorspronkelijk vandaan komt is onbekend, maar waarschijnlijk is het via Puglia naar het eiland Sicilië gekomen. De druiven worden nauwkeurig geselecteerd uit wijngaarden van het prachtige eiland Sicilië. De geur van exotisch fruit ontwikkeld zich in krachtige aroma's dankzij het mediterrane klimaat en de unieke bodem van Zuid-Italië. In de kleur is de wijn goudgeel. Het bouquet is intens fruitig met rijpe perzik- en perenaroma's, amandelen en honingtonen. De smaak is 'crispy' met een mooie structuur. Perfect in combinatie met wit vlees, vis, zeevruchten en vegetarische voorgerechten.
Ingrediënten

white wine, (sulphites)

Allergenen
  • Zwavel
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie334 kJ / 80 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten1 g
waarvan suikers1 g
Eiwitten0,1 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag