Messer Del Fauno Salice Salentino

Messer Del Fauno Salice Salentino

4,14 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Messer Del Fauno Salice Salentino
Merk
Wijnhuis
Messer Del Fauno
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0870031
Italië - Apulië/Puglia
Malvasia Nera Negroamaro
Alcoholpercentage: 12,5%
Fruitig
Soepel
Rond
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Salice Salentino wordt gemaakt van 80% Negroamaro druiven en 20% Malvasia druiven. De wijn heeft een bijzonder mooie, robijnrode kleur. In de geur biedt de wijn zoet fruit, chocola, kruiden, zwarte kersen en krentjes. De geur is erg aangenaam, verleidelijk, warm en complex. De Salice Salentino heeft een zachte en volle smaak en mooie zwoelheid. Je proeft tonen van kaneel en koffie en de wijn is heerlijk rond en rijp. Deze wijn heeft een lichte stevigheid in de finale maar is mooi afgerond. Dit is de perfecte wijn om te combineren met een pasta met rundvlees en tomaat, mixed grill-gerechten, wild zwijn en belegen kazen. De ideale serveertemperatuur is ongeveer 18 graden Celsius.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag