Mionetto Il Spriz

Mionetto Il Spriz

2,24 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Mionetto Il Spriz
Merk
Wijnhuis
Mionetto
Verkoopeenheid
Fles 20 Centiliter
Productnummer
0940008
Italië
Alcoholpercentage: 8,0%
Fris
Fruitig
Zacht
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
In 1887 leidde de liefde en passie van meester-wijnmaker Francesco Mionetto voor het land hem ertoe dit wijnhuis (Mionetto) te openen, te midden van de zacht glooiende heuvels van Valdobbiadene, in het hart van Prosecco. In honderd jaar geschiedenis is Mionetto een vlaggenschip geworden voor het gebied en een voorbeeld van Prosecco-productie op internationaal niveau. Passie, traditie, onderzoek en uitmuntendheid zijn de fundamentele waarden van dit unieke wijnhuis en merk, met zijn onmiskenbare stijl. De producten in de lijn 'il' zijn ontworpen voor een andere uitstraling, namelijk jonger, informeel en voor de gezellige gelegenheden. De 'il' lijn onderscheidt zich van alle andere series van Mionetto: eenvoudig, direct, opvallend en eenduidige, opvallende vormgeving van het flesje.
Ingrediënten

Ingrediënten: Bevat SULFIETEN

Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag