Mr.Proper Professional Allesreiniger Ocean

Mr.Proper Professional Allesreiniger Ocean

11,74 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Mr.Proper Professional Allesreiniger Ocean
Merk
Wijnhuis
Mr.Proper
Verkoopeenheid
Fles 5 Liter
Productnummer
2910794
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Effectief voor het reinigen van vloeren, keukenoppervlakken, badkameroppervlakken en andere interieuroppervlakken. Zie verpakking voor volledige doseringsinstructies. Aanbevolen voor professioneel gebruik. Veiligheidsinformatieblad voor professioneel gebruik op verzoek beschikbaar. Veilig te gebruiken op de meeste wasbare oppervlakken zoals keramiek, natuursteen, marmer, linoleum, parket, laminaat en melamine. Vermijd langdurig contact met roestvrij staal, aluminium, geschilderde of gelakte oppervlakken en linoleum. Niet gebruiken op poreuze oppervlakken. Bij twijfel het product eerst gebruiken op een klein, onopvallend stukje. Veiligheidstekst Bevat benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten bereik van kinderen houden. Bij medisch advies de productverpakking of het etiket bij de hand houden. Gooi de inhoud of de verpakking weg volgens de lokale voorschriften.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag