Nogales Syrah Chili

Nogales Syrah Chili

4,04 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Nogales Syrah Chili
Merk
Wijnhuis
Nogales
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880056
Chili
Syrah
Alcoholpercentage: 13,0%
Fruitig
Levendig
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Aan de voeten van de Andes krijgen de Syrah druiven de mogelijkheid om zich in alle rust te ontwikkelen. Lichte invloeden van de kust zorgen voor optimale omstandigheden en komen het rijpingsproces van deze druiven ten goede. Nadat de wijn eerst 10 maanden in roesvrijstalen vaten heeft gezeten krijgt deze nog een extra rijping van 6 maanden op Frans eiken vaten. Dit geeft de wijn een mooie structuur en balans mee. Zwarte pruimen, kers, lichte olie- en rubbertoetsen in combinatie met fijne specerijen komen je tegemoet. Intense en volle wijn met een mooie aardse afdronk. Mooie combinatie met diverse stoofpotjes en klein wild.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag