Olmenhorst Perensap Biologisch Nl Bio 01

Olmenhorst Perensap Biologisch Nl Bio 01

3,94 per stuk
Actie loopt tot en met 17-05-2024
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 03-05-2024
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Olmenhorst Perensap Biologisch Nl Bio 01 is te bestellen in veelvoud van 1
Olmenhorst Perensap Biologisch Nl Bio 01
Merk
Wijnhuis
Olmenhorst
Verkoopeenheid
Fles 1 Liter
Productnummer
0282640
Alcoholpercentage: 0,0%
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Puur Perensap geperst uit het beste biologische fruit, geselecteerd door landgoed de Olmenhorst. De biologisch geteelde peren worden volrijp geperst, waardoor het vruchtensap een fluweelzachte en ronde smaak heeft en zich daarmee onderscheidt van andere sappen. De Olmenhorst is een familiebedrijf dat al ruim 150 jaar bestaat. De gronden werden gekocht in 1854, twee jaar nadat de Haarlemmermeer was drooggelegd, door mijn betovergrootvader Stephanus de Clercq. Hier startte hij een akkerbouwbedrijf, zoals er zo vele waren in de Meer. Eind 19e eeuw werd op het familielandgoed te Lisserbroek de eerste fruitboomgaard geplant. Nu heeft Landgoed De Olmenhorst rijke boomgaarden met o.a. biologische appels en peren die worden verwerkt tot heerlijke producten als sap en confituren. Centraal op de Olmenhorst vindt u onze gezellige Landgoedwinkel met een sfeervol terras en faciliteiten voor ontvangsten, vergaderingen, exposities en dagrecreatie. Jaarlijks organiseren wij evenementen als de Olmenhorst Fair en de zelfpluk. Geniet van al dat moois en neem alvast een voorproefje op www.olmenhorst.nl Florian de Clercq BIOLOGISCH-ONGEZOET-NATUURTROEBEL. Zacht & Mild van smaak. Dit puur natuurlijk perensap wordt geperst uit de lekkerste biologische peren, geselecteerd door Landgoed de Olmenhorst. De biologisch geteelde peren worden volrijp geperst, waardoor het vruchtensap een fluweelzachte en ronde smaak heeft en zich daarmee onderscheidt van andere sappen. Het sap is ongezoet, ongefilterd, natuurtroebel. Er worden geen conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen toegevoegd.
Ingrediënten

Ingrediënten: sap geperst uit verse peren*. *= van gecontroleerde biologische teelt.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie169 kJ
Vetten0,1 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten9,8 g
waarvan suikers8,3 g
Eiwitten0,1 g
Zout0,005 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag