One Way Spuitzak Red Hot Clear 59 X 28Cm

One Way Spuitzak Red Hot Clear 59 X 28Cm

31,23 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
One Way Spuitzak Red Hot Clear 59 X 28Cm
Merk
Wijnhuis
One Way
Verkoopeenheid
Doos 74 Stuks
Productnummer
5316014
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
In de hedendaagse professionele bakkerij en keuken wordt planmatig gewerkt. Het moment van maken is daarbij niet altijd het moment van gebruiken en daarmee is de vuller van de spuitzak niet altijd degene die het product ook verbruikt. Transparante zakken maken het product goed zichtbaar en waarschuwen de gebruiker voor eventuele luchtbellen, echter gekleurde zakken voldoen beter aan de HACCP richtlijnen. Om die reden ontwikkelde One Way de Masterline, de transparante spuitzak met een gekleurde punt, het beste uit 2 werelden. De speciale ‘soft touch’ grip in combinatie met de gekleurde punt plaatst de Masterline op eenzame hoogte in de professionele keuken of bakkerij. Het unieke productieproces is wereldwijd gepatenteerd. De extreem flexibele en grip vaste multilaag-folie zorgt dat kok en bakker moeiteloos urenlang op het hoogste niveau kunnen werken. De extra versterkte tussenlaag, maakt de Masterline geschikt voor gebruik onder hoge druk en met krachtige handen. De Masterline staat garant voor efficiëntie in de keuken en een maximale voedselveiligheid. Deze premium piping bag voor eenmalig gebruik, komt sterk en steriel van de rol en ligt vast in de hand.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag